Καπνιστό

Καπνιστό 2017-12-12T20:24:02+00:00

Το ημίσκληρο τυρί που συμπληρώνει τη γκάμα των γεύσεων που προσφέρει η εταιρεία ΠΡΟΙΚΑ στα σκληρά τυριά. Είναι ένα ημίσκληρο τυρί που γίνεται από φρέσκο γάλα ζώων ελεύθερης βοσκής των βουνοπλαγιών του όρους Βερτίσκου. Η πλούσια γεύση της οικογενειακής συνταγής Προίκα στα σκληρά τυριά μαζί με την ιδιαιτερότητα της γεύσης που δίνει η τοπική χλωρίδα και πανίδα στο γάλα έχουν δέσει αρμονικά, πλουτισμένα αυτή τη φορά με το απαλό άρωμα καπνού που περιβάλλει το τυρί. Γεύση πικάντικου τυριού κεντημένη με το άρωμα του καμένου κέδρου και λιβάνου, είναι ένα γαργαλιστικό ερέθισμα για τα γευστικά κύτταρα του κάθε μερακλή. Ένα ημίσκληρο τυρί που φιλοδοξεί να γράψει τη δική του ιστορία στο βιβλίο των γευστικών απολάυσεων, με σεβασμό πάντα στην ποιότητα και την άριστη εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ

Το απολαμβάνουν οι λάτρεις των δυνατών και εξειδικευμένων γεύσεων και συνοδεύουν με αυτό το ούζο, τη μπύρα, το ουίσκι, ενώ γεμίζει υπέροχα τις κρέπες, τα τοστ, τα σουφλέ.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Δύο ώρες πριν το σερβίρουμε πρέπει να το βγάλουμε από το ψυγείο, να το αφήσουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, ώστε να απελευθερώσει όλα τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά στοιχεία (άρωμα, γέυση κ.λ.π.).

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Το ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΠΡΟΙΚΑ θα το βρείτε στους πάγκους τυριών των σούπερ μάρκετ, όπου υπάρχει σε συσκευασία 1,5kgr περίπου, και πωλείται τεμαχισμένο.