ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΙΔΕΣ:

  • 1 φλιτζάνι τσαγιού χοντροκομμένη πράσινη γλυκιά πιπεριά.
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους ή άσπρα (Σαμπινιόν ντε Παρί) κομμένα σε κύβους.
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκα κολοκυθάκια σε κύβους.
  • 400 ml ζωμό βοδινού.
  • 400 γρ. τομάτα ξεφλουδισμένη χωρίς σπόρους και κομμένη σε κυβάκια.
  • 250 γρ. σάλτσα για πίτσα.
  • 120 γρ. καλοψημένο καπνιστό λουκάνικο χοντροκομμένο.
  • Μια πρέζα μαύρο πιπέρι.
  • Μια πρέζα τριμμένο κόλιανδρο.
  • 60 γρ. τριμμένο κασέρι ΠΡΟΙΚΑ.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

  1. Σε ένα σκεύος αναμειγνύουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τα μανιτάρια, τα κολοκυθάκια και το μισό ζωμό βοδινού κρέατος. Το βάζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να αρχίσει να βράζει και έπειτα την χαμηλώνουμε. Το αφήνουμε να σιγοβράσει σκεπασμένο για 5 λεπτά.
  2. Στη σούπα που φτιάξαμε προσθέτουμε τις ωμές τομάτες, τη σάλτσα πίτσας, το λουκάνικο και τα καρυκεύματα. Σιγοβράζουμε για 5 έως 10 λεπτά ακόμη, ή μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν.
  3. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τα μπαχαρικά και το τριμμένο κασέρι σε κάθε πιάτο.