Το βιολογικό κεφαλοτύρι αιγοπρόβειο ΠΡΟΙΚΑΣ είναι παραδοσιακό ελληνικό σκληρό τυρί. Παράγεται στο τυροκομείο ΠΡΟΙΚΑΣ στο Σοχό Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά από επιλεγμένο βιολογικό, 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα αυτόχθονων φυλών αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής της περιοχής του Σοχού και του όρους Βερτίσκου. Παρασκευάζεται με την παραδοσιακή συνταγή του κεφαλοτυριού, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά και είναι πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Το βιολογικό κεφαλοτύρι αιγοπρόβειο ΠΡΟΙΚΑΣ έχει πολύμηνη ωρίμανση σε ειδικές συνθήκες και πλούσια γεύση που τη διατηρεί ακόμη και μαγειρεμένο. Είναι ιδιαίτερα αρωματικό, λόγω του φρέσκου βιολογικού γάλακτος των ζώων που βόσκουν ελεύθερα στη φύση και έχει απολαυστική επίγευση. Είναι μοναδικό τυρί με ιδιαίτερη ταυτότητα, ξεχωριστό από τα αγελαδινής προέλευσης ή εισαγόμενα κεφαλοτύρια.

Καταναλώνεται ιδανικά τριμμένο πάνω σε ζυμαρικά, παστίτσιο, ογκρατέν, φαγητά φούρνου, λαδερά, βραστά ή ψητά λαχανικά και σαλάτες καθώς και ως σαγανάκι ψημένο στο τηγάνι ή στη σχάρα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε τυροκροκέτες και σε διάφορες σως.

Διαθέσιμες συσκευασίες :

Αεροστεγής συσκευασία 300g e (σφήνα)

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Αεροστεγής συσκευασία

300g e (σφήνα)