Το βιολογικό κατσικίσιο ημίσκληρο τυρί Προίκας είναι γνήσιο ελληνικό τυρί, τύπου pasta filata. Παράγεται στο τυροκομείο ΠΡΟΙΚΑΣ στο Σοχό Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά από επιλεγμένο βιολογικό, 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα αυτόχθονων φυλών κατσικιών ελεύθερης βοσκής της περιοχής του Σοχού και του όρους Βερτίσκου, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, με πιστοποίηση από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Η συνταγή παρασκευής του βασίζεται στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία και μακρά εμπειρία της οικογένειας Προίκα στην παραγωγή κασεριού και ημίσκληρων τυριών και η ωρίμανσή του είναι πολύμηνη.

Το βιολογικό κατσικίσιο ημίσκληρο τυρί Προίκας είναι αυθεντικό φυσικό προϊόν που έχει όλα τα προτερήματα του βιολογικού γίδινου γάλακτος, την αρωματική γεύση της ορεινής χλωρίδας και πανίδας καθώς και την μοναδική επίγευση ενός αγνού τυριού. Έχει ήπια ισορροπημένη γευστική αίσθηση, υψηλή διαθρεπτική αξία πλούσια σε βιταμίνες και ασβέστιο και είναι εύπεπτο. Λιώνει ομοιόμορφα και σταθερά όταν θερμαίνεται, λόγω της ιδιαίτερης τεχνολογίας παραγωγής του.

Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί, αφού μείνει μισή ώρα εκτός ψυγείου για να αναδειχθούν τα συμπυκνωμένα αρώματά του και συνοδεύει ένα ποτήρι κρασί, φρούτα και ξηρούς καρπούς. Αποτελεί ιδανική υγιεινή πρόταση για σνακ, σάντουιτς και τόστ. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τριμμένο πάνω σε ζυμαρικά και φαγητά φούρνου.

Διαθέσιμες συσκευασίες :

Μπαστούνι ~ 2,5KG
Αεροστεγής συσκευασία 300g e (ζάρι)
  • Βιολόγικό κατσικίσιο ημίσκληρο
  • βιολογικο-κατσικισιο 300 γραμμάρια

Διαθέσιμες συσκευασίες

Μπαστούνι

~ 2,5 KG

κεφάλι vita farm

Αεροστεγής συσκευασία

300g e (ζάρι)

αεροστεγής συσκευασία