Με χαρά ανακοινώνουμε τη βράβευση του προϊόντος μας ΚΑΣΕΡΙ (Π.Ο.Π.) ΠΡΟΙΚΑΣ με το Βραβείο Great Taste 3 Αστέρια κατά τον ετήσιο διαγωνισμό (2019) του οργανισμού “The Guild of Fine Food” του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος αξιολογεί προϊόντα της κατηγορίας των ειδικών τροφίμων (specialties) της διεθνούς αγοράς.

Το ΚΑΣΕΡΙ (Π.Ο.Π.) ΠΡΟΙΚΑΣ απέσπασε την ανώτατη τιμητική διάκριση των 3 Αστέρων του Βραβείου Great Taste ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 12.800 προϊόντα από ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία αξιολογούνται με πολύ αυστηρά κριτήρια για τα ποιοτικά και γευστικά τους χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ Α.Ε. είναι κορυφαία παραγωγός παραδοσιακού Κασεριού (Π.Ο.Π.) της Ελλάδας με τεχνογνωσία τυροκόμησης τεσσάρων γενεών. Παράγουμε γευστικά, αυθεντικά, παραδοσιακά αλλά και πρωτοποριακά τυριά, αποκλειστικά από γνήσιο ελληνικό γάλα επιλεγμένων κοπαδιών αυτόχθονων φυλών ελεύθερης βοσκής της περιοχής μας, εφαρμόζοντας αυστηρά πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων.

Στόχος μας είναι οι καταναλωτές μας να αναγνωρίσουν στα τυριά μας, φυσικές γευστικές απολαύσεις, γεμάτες μεράκι και μνήμες αγνότητας.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιβράβευση της εστίασης της εταιρείας μας στη διατήρηση της αυθεντικής γεύσης και της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων μας και ενισχύει τις προσπάθειές μας για την καθιέρωση της εταιρείας στη διεθνή αγορά ως κορυφαίας παραγωγού αυθεντικών ποιοτικών ελληνικών τυριών.